Csodaütő kalkulátor

2010.02.14. 10:00

Sziasztok!

Készítettem egy exel táblázatot különböző csodaütő seregek adataival.

6 fül található benne. A 3 nép különbontva katapultos és faltörős seregre is.
Felül található az egységek táblázat amiben minden adatot megadtam. Ehhez nem kell nyúlni. Alatta le van vezetve az 1 napi gyártás 20-as épületekkel, az 1 napi ütőerő és az órai fogyasztása a sergnek. Ezt a részt sem kell piszkálni.

Eljutottunk a tetszőleges napi adatokhoz. Itt a sárga mezőbe be tudod írni, hány napig szeretnél sereget képezni. Megjelenik az összköltség, az órai fogyasztása a seregnek, a támadóereje és a sereg darabszámos ismertetése is.

Alúl a falvaknál neked kell bepötyögni a termelésedet. A kék táblázatban az összes falunál ezt összeadja, így látod van e elég nyersanyagod a folyamatos seregképzéshez, vagy nem. Illetve látod melyik nyersanyag hiányzik, milyen falut alapíts következőnek.

Csodaütő sereg kalkulátort bárhol találtok a neten, csak nem ennyire szájbarágós és nincs összekötve a termeléseddel sem. Lehet ennél szebbet is csinálni, a legjobb lenne egy alkalmazást írni ami menti az adatokat, de nem értek a programozáshoz. Ha valaki használni tudja a táblázatot annak örülök.

Letölthető itt: tipp-travian.blog.hu/media/file/tablazat.xls
 

A bejegyzés trackback címe:

https://tipp-travian.blog.hu/api/trackback/id/tr581756559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása