Top10

2010.02.06. 19:59

Ebben a hozzászólásban a top10-el foglalkoznék. Korábban a játékban 4 kategóriába sorolták az adott héten legjobb játékosokat. Támadás/Védekezés/Feltörekvő/Rablás . Ez annyival módusult a 3.5-el, hogy ugyanez megvan klánoknál is. A klánoknál a tagok teljesítménye adódik össze, de pl feltörekvésnél azon a héten épített népesség számít, nem pedig az előre ugrott hely.

Hogy legyen valaki top10 játékos, hogy kapjon szalagot vagy medált?

Kezdjük a legkönnyebbel:

Védőmedál

Nagyon egyszerü, bevédeted magadat. Regisztrálsz sok multifalut és vagy pl phalanxokkal bevédeted magad és várod a támadást, vagy regisztrálsz germán falukat és egyesével támadásba küldöd a buzogányokat magad ellen. A regisztráció könyvtárból történik, vagy egyébb helyről téged nem büntet meg a MH, csak a multiaccodat. Ez a gyakorlat az első, esetleg 2. hétre korlátozódik. A továbbiakban igazi védőké a medál.

Feltörekvő medál

Ez kicsit bonyolultabb manőver. A lényeg, hogy te előzz meg legtöbb embert a héten. Érdemes hétfő reggel regisztrálni. Tisztességesen is megszerezhető 1 germán accontból. Farmolni kell, és építkezni.

A játék későbbi szakaszában roppant leegyszerüsödik a dolog. Regisztrálsz egy szerverre egy ott régóta játszó barátod küld neked nyersanyagot. 1 órai naponta szabályos. Te belépsz egyből magtárat és raktárat fejlesztesz. Ő megtölti neked onanntól csak építkezés és naponta kérd a nyersit.

Rabló medál

Ezt általában germánok kapják. Szabályos keretek között 3-4 ember viszi a falut 8-6 órás műszakban. Csak támadni kell. Sok buzogánnyal sok embert. Nem 1-et 354-el, hanem pl 60-at 5 db-al. Rendkívül nehéz megszerezni, ez már a profi kategória. De ehhez is csak idő kell.

Támadó medál

A legjobb módja egy nagy sereggel sok kis sereget leverni. Így minimális a veszteség és sokáig lehet csinálni. Az első hetekben lovakkal kell leverni buzogányokat, ezzel lehet a legtöbb támadópontot szerezni. Későbbiekben 1 nagy ütéssel is lehet ilyen medált szerezni, de ez rendkívül körülményes és nem marad sereg

A top10be kerülés szép dolog és élvezetes. A profilodat medál dísziti, bár az emberek nagy része szeretne egyszer odakerülni, lefényképezni és kitenni profilba. Nem is a medál érdekli, csak az hogy elől elgyen a neve. A top10be kerülés tönkreteszi a játékod. Lefáraszt teljesen és a fejlődés sem egyenletes. Amikor építkezned kéne és új falukat alapítani te sereget gyártasz hogy támadópontod legyen. Vannak olyan játékosok akik csak erre törekednek. Az a lényeg, hogy örömet okozz amgadnak a játékkal.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tipp-travian.blog.hu/api/trackback/id/tr891734859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása